PLATINUM -HUOLTOKONSEPTI

Parasta huolenpitoa myös takuuajan jälkeen. Hinnat alkaen 269€.
Hinnasto

PLATINUM-HUOLTO

Ajamisen tulee olla ongelmatonta ja turvallista, vaikka auto olisikin ollut käytössä jo jonkin aikaa. Anna Jaguarin kouluttaman henkilökunnan huolehtia ajoneuvostasi myös takuuajan jälkeen, jotta autosi pysyy huollettuna ja toimii suunnitellusti.

PLATINUM-konsepti on luotu palvelemaan asiakkaita, joiden Jaguar -ajoneuvo on vuosimallia 2015 tai vanhempi. Tarkat tiedot mallikohtaisesta soveltuvuudesta on nähtävillä hinnaston kautta. Suorittamalla PLATINUM-huollon voit tuntea olosi helpottuneeksi ja varmaksi, kun Jaguarin koulutettu henkilökunta on tarkastanut ja huoltanut ajoneuvon ja käyttänyt alkuperäisiä varaosia.

Mielenrauhan lisäämiseksi palveluntarjoaja aktivoi tiepalvelun 12 kuukaudeksi. Näin varmistetaan, että autosi toimitetaan vian sattuessa lähimmälle valtuutetulle huoltopisteelle ja voit jatkaa matkaasi 3 päivän ilmaisella sijaisautojaksolla.

1. MOOTTORIÖLJYN JA -SUODATTIMEN UUSINTA

1. MOOTTORIÖLJYN JA -SUODATTIMEN UUSINTA

Säännöllinen moottoriöljyjen vaihto parantaa moottorin kestoikää huomattavasti ja tukee moottorin oikeaa toiminta. Käytämme Castrolin moottoriöljyjä, jotka on suunniteltu 11-vuotisen yhteistyön aikana varmistamaan, että olosuhteista riippumatta voitelu toimii optimaalisesti.
2. KUNTOTARKISTUS

2. KUNTOTARKISTUS

Merkkikohtaisesti koulutettu mekaanikko suorittaa kattavan, noin 20 eri toimenpidettä sisältävän, kuntotarkistuksen. Mikäli auton kunnosta löytyy huomautettavaa, ilmoitamme niistä. Tavanomaisille huollon lisätöille on laadittu Platinum-hinnasto, jotta mahdolliset huolenaiheet voidaan korjata välittömästi.
3. TIEPALVELU

3. TIEPALVELU

Epäonnisen teknisen vian sattuessa tiepalvelu kustantaa auton toimittamisen lähimpään valtuutettuun merkkihuoltoon. Jotta matkan jatkuvuus olisi turvattu, palveluun kuuluu myös sijaisauto kolmeksi vuorokaudeksi.

Lisätyöt

Arvokas auto ansaitsee arvoisensa huolenpidon. Kuntoarviossa tehdyt havainnot kirjataan ylös ja mahdolliset lisätyöt kustannusarvioineen tullaan ilmoittamaan toivotulla tavalla.
Lue lisää merkkihuollon eduista täältä

Kuten Platinum-huollon, niin myös lisätöiden hinnoittelua on tarkistettu. Platinum-hinnoittelu koskee yleisimpiä huollon lisätöitä, kuten jarruja, suodattimia, nesteitä, hihnoja, sulkia ja sytytystulppia.

Koulutettujen mekaanikkojen laadukas työ viimeistellään käyttämällä laadukkaita alkuperäisosia. Alkuperäisosien käyttö takaa sen, että osat sopivat autoosi täydellisesti ja niille annetaan myös vuoden mittainen varaosatakuu.

Esimerkkejä lisätöistä, sisältäen asennustyön ja osat:

• Jaguar XF – Takajarrupalat alkaen 134€
• Jaguar XF – Raitisilmasuodatin 35€
• Jaguar XF – 2,2l diesel apulaitehihna 75€
• Jaguar XJ – Etujarrulevyt (355mm) 320€
• Jaguar XJ – Polttoainesuodatin (Diesel 3,0l) 76€
• Jaguar XJ – Jakohihna (Diesel 3,0l) 650€