OMISTAJUUS

OMISTAJUUS

JAGUARIN OMISTAJAN TUKI

Jaguar Approved -huoltokeskuksen asiantuntijat käyvät läpi perusteellisen koulutuksen Jaguarisi huippukunnon ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Jaguariisi asennetaan vain aitoja, Jaguarin hyväksymiä varaosia. Jaguar -huoltokeskuksen kanssa asioidessasi voit olla aina varma siitä, että olet tekemisissä pätevien ja koulutettujen huippuosaajien kanssa.

HUOLTO JA KORJAUS

HUOLTO JA KORJAUS

Jos autosi tarvitsee korjausta, käytämme siihen ainoastaan aitoja, Jaguarin hyväksymiä osia. Liikkumisen vapautesi on meille ensisijaisen tärkeää aina, kun varaat huollon. Sen vuoksi tarjoamme valikoiman vaihtoehtoja liikkuvuutesi takaamiseksi, kuten kuljetuksen, premium-taksipalvelun, ajoneuvon nouto- ja toimituspalvelun, korjauksen odottaessasi tai korvaavan auton korjauksen ajaksi.
Alkuperäiset osat

Alkuperäiset osat

Alkuperäiset Jaguar-osat on suunniteltu, testattu ja valmistettu tinkimättömien standardiemme mukaisesti. Jokainen osa on tehty erityisesti sinun Jaguariasi varten sen ihanteellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja sen elinkaaren maksimoimiseksi.
JAGUARIN KOULUTETUT TEKNIKOT

JAGUARIN KOULUTETUT TEKNIKOT

Olet tekemisissä huippukoulutettujen ja pätevien asiantuntijoiden kanssa siitä hetkestä lukien, kun otat meihin yhteyttä. Jaguarin huoltoteknikot tutkivat Jaguarisi uusinta tekniikkaa edustavilla diagnosointilaitteilla ja suorittavat tarvittavat korjaukset erikoistyökaluja käyttäen.
TAKUU

TAKUU

Mielenrauhasi takaamiseksi tarjoamme vakiona kattavan 3 vuoden / 100 000 kilometrin Jaguar-takuun, joka kattaa valmistusvirheistä johtuvat korjaukset. Se varmistaa sen, että Jaguarisi on aina kaikkein osaavimmissa käsissä.

VARAA HUOLTO

Jaguarin valtuutetut huoltopisteet tarjoavat parasta huoltoa autollesi.
TIEPALVELU

TIEPALVELU

Jaguarillasi on kolmen vuoden tai 100 000 kilometrin takuu ensin täyttyvän mukaisesti. Voit nauttia mielenrauhasta pidempään jatkettujen ja kohdennettujen takuiden avulla.
Huollon Sijaisautot

Huollon Sijaisautot

Tuodessasi Jaguarisi meille, voit ajaa kotiin käyttöösi tarjotulla sijaisautolla.
VAKUUTUS

VAKUUTUS

Suojaa itsesi, matkustajasi ja autosi Jaguar Cars Financen vakuutustuotevalikoiman avulla.